| ||||||
|
||||||
|
|
|
| 22-09-2009 11:36:33 | Düzenleyen PIERzig 24-09-2009 00:02:22 | |||||
Mesaj Sayısı: 260 Katılım Tarihi: 30.11.08 Konum: Mugla Yaş : 30 ![]()
| |||||
|
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, Uzunca bir süreden bu yana planladığımız ve artık bir şekilde bir organize edip yapalım dediğimiz Ybr Club İzmir gezisinin rotasyonunu ve tarihini az-çok belirledim. Gezi tarihimiz 26 Eylül Cumartesi, yani önümüzdeki haftasonu. Eğer ki hava şartları ile alakalı çok kötü bir sürpriz yaşamassak gezinin ertelenme - iptal olma gibi bir durumu sözkonusu değil. Gezimiz baştan sona dek yemyeşil ve gerçekten güzel bir motosiklet yolu olan, yer yer küçük köylerin olduğu ve eşsiz manzaralarla dolu bir yolu kapsıyor. İstediğimiz yerlerde durup bu manzaraların tadını çıkartacağız, sohbet, muhabbet güzel olacağına eminim. Zira, Ybr İzmir olarak yapacağımız bu geziye gelmeyenler çokşey kaçırmış olacaklar. Aynı zamanda bu gezi gittikçe kalabalıklaşmaya başlayan İzmir üyelerimiz olarak kaynaşma ve tanışma adına da önemli bir gezi. Hele ki o tarihler arasında buralarda olacak diğer üyelerimiz ve çevre illerden gezimize katılacak olanlar varsa daha da güzel olacağına eminim. Gezimiz için Cuumartesi günü saat 9.30 - 10.00 arası İzmir Çeşme otobanındaki Limontepe girişinde buluşacağız. Aşağıya yapacağımız gezinin rotasyonunu ekliyorum, diğer ayrıntıları yaklaşan zamanlarda ekleyeceğim. Kısacası 26 Eylül Cumartesi sabahı saat 9.30 - 10.00 arası Çeşme Otobanı - Limontepe Girişinde buluşuyoruz. ![]() Toplu Sürüşte dikkat edilmesi gereken Başlıca konular: 1) Yol sürati aramızdaki en tecrübesize/yavaşa göre belirlenir ve duyurulur, 2) Bir kişi "öncü", bir kişi de "artçı" olur, 3) Testere agzı/Fermuar düzeninde, sağ'lı-sol'lu/zig-zag gidilir ki, görüş uzayıp fren mesafesi kalsın, 4) Öndekine yetişmeye çalışılmamalıdır, 5) Her sürücü bir arkasındakinden SORUMLUDUR, onu aynasında kaybetmez, 6) Aynasından arkasındakini izleyerek, ara açılırsa gazini kesmeli ve ön tarafı yavaşlatmalıdır, 7) Sollama yapılmamalı, arada uzayıp gitmek isteyen olursa (1'er 1'er olmak kaydiyla) öncüye işaret ederek gider ve ileride sıradaki aynı yerine girmek üzere bekler, 8 ) Kurallara uymayan kesinlikle gruptan çıkartılır ve gidilecek yere yönlendirilir..! |
|||||
| 22-09-2009 11:47:54 | ||
| ||
challenger 26 eylül cumartesi sanırım 27 eylül pazar ![]()
|
| 22-09-2009 12:11:54 | Düzenleyen challenger 22-09-2009 12:13:14 | ||
| ||
|
wermeer tarafından yazılan metin: challenger 26 eylül cumartesi sanırım 27 eylül pazar ![]() Wermeer sağolasın, küçük bir yanlışlık olmuş, düzeltme için teşekkürler, aynen düzelttim. 27 Eylül Pazar. |
| 22-09-2009 12:40:59 | ||
| ||
|
Bu arada gezimize katılması hemen hemen kesin olan arkadaşların bir listesini de ekliyorum, şimdilik; - Sitemizin kurucusu ve saygıdeğer üstadımız, Sensei Endurado - Sevgili Moderatörümüz, İzmir Ybr'nin vazgeçilmez elemanı, Kung-fu master Pierzig - Henüz kendisinden haber alamadık ama geleceğine kesin gözle baktığımız, redline'dan aşşağısı beni kesmez diyen ama sürekli kesiciye maruz kalan, Aikido ustası Exom35 ![]() |
| 22-09-2009 14:16:09 | Düzenleyen PIERzig 22-09-2009 14:16:32 | ||
| ||
|
@challenger Hocam rota süper eline sağlık organizasyon için .Dediğin gibi büyük bir sürpz olmazsa orda olacağız. Ayrıca dışardan arkadaşlarda gelebilir tüm evrakları ve koruması olması kaidesiyle tabiiki... Bu arada Endurado Sensei ise biz de ninja kaplumbağalar mı oluyoruz ![]() ![]() |
| 22-09-2009 15:01:43 | Düzenleyen kircil 22-09-2009 18:02:46 | ||
Mesaj Sayısı: 390 Katılım Tarihi: 19.09.09 Konum: Mugla Yaş : 31 ![]()
| ||
| Evraklardan kastınız nedir acaba? Ehliyet, ruhsat, sigorta dışında bir şey var mı? Ayrıca bu geziye dışardan katılmak isteyenler muhakkak olacaktır mesela ben. Milas'tan gelebilirim. Ama pazar günü olması nedeniyle gelemem çünkü akşama kadar gezip akşam tekrar Milas'a haraket benim için imkansız. Malum gece yol almak tehlikeli.Fakat dönmek de zorundayım çünkü ertesi gün mesai var. Bir kolay yolu yok mudur bunun acaba? Mesela cumartesi olması gibi. |
| 22-09-2009 18:36:30 | Düzenleyen PIERzig 22-09-2009 18:46:24 | ||
| ||
|
kircil tarafından yazılan metin: Evraklardan kastınız nedir acaba? Ehliyet, ruhsat, sigorta dışında bir şey var mı? Ayrıca bu geziye dışardan katılmak isteyenler muhakkak olacaktır mesela ben. Milas'tan gelebilirim. Ama pazar günü olması nedeniyle gelemem çünkü akşama kadar gezip akşam tekrar Milas'a haraket benim için imkansız. Malum gece yol almak tehlikeli.Fakat dönmek de zorundayım çünkü ertesi gün mesai var. Bir kolay yolu yok mudur bunun acaba? Mesela cumartesi olması gibi. Hocam siz dışardan değilsiniz artık Site içinden herkes çerden sayılır dışardan kasıt üye olmayan arkadaşlar.Evraklar da dediğiniz gibi ehliyet ,ruhsat , zorunlu trafik sigortası ,vize gibi şeyler. Milastan gelmek sizi yormasın hocam ? Milastan uzundere kavşaına tam 196 km .. Ama kesin gelirim derseniz arkadaşları arayıp bir gün evele aldırabilirim. Gelirseniz çok seviniriz gerçekten İlgniz için teşekkürler . |
| 22-09-2009 22:57:37 | ||
| ||
|
PIERzig tarafından yazılan metin: kircil tarafından yazılan metin: Evraklardan kastınız nedir acaba? Ehliyet, ruhsat, sigorta dışında bir şey var mı? Ayrıca bu geziye dışardan katılmak isteyenler muhakkak olacaktır mesela ben. Milas'tan gelebilirim. Ama pazar günü olması nedeniyle gelemem çünkü akşama kadar gezip akşam tekrar Milas'a haraket benim için imkansız. Malum gece yol almak tehlikeli.Fakat dönmek de zorundayım çünkü ertesi gün mesai var. Bir kolay yolu yok mudur bunun acaba? Mesela cumartesi olması gibi. Hocam siz dışardan değilsiniz artık Site içinden herkes çerden sayılır dışardan kasıt üye olmayan arkadaşlar.Evraklar da dediğiniz gibi ehliyet ,ruhsat , zorunlu trafik sigortası ,vize gibi şeyler. Milastan gelmek sizi yormasın hocam ? Milastan uzundere kavşaına tam 196 km .. Ama kesin gelirim derseniz arkadaşları arayıp bir gün evele aldırabilirim. Gelirseniz çok seviniriz gerçekten İlgniz için teşekkürler . Bilemiyorum ki acaba yorulur muyum. Daha önce 160 km lik bir deneyimim olmuştu. Sökeye gidip gelmiştim. (80 gidiş, 80 dönüş) Ama bunda Söylediğine göre İzmir uludere kavşağına kadar 196 km. E oraya varıldığında da da akşama kadar gezilecek toplamda ne kadar yol bilmiyorum. Açıkçası beni bu yol ne kadar etkiler tam emin değilim. Ancak Motoru da gezmek için aldık.Bugün olmazsa ne zaman gezeceğiz değil mi ne de olsa önümüz kış siz ne dersiniz , daha doğrusu ne tavsiye edersiniz. Şimdi doğrusunu söylemek gerekirse ilk defa yaptığım bir şey bana eziyet olursa o işten de soğuyorum. Bu seyahat benim için keyif verici bir deneyim olsun istiyorum. Eğer tavsiye ve tecrübelerinizle bana ışık tutarsanız çok sevineceğim. |
| 22-09-2009 22:58:55 | ||
| ||
|
bende gelmeyi cok istiyorummmmmm =)=) ama annem =) nediyo=yok bişey olur ben nasıl güvencem ya kacırırlarsa offffff
Rüzgarı Cek Ve BıRakMaaa!!!![u][/u] |
| 22-09-2009 23:23:07 | ||
| ||
|
Bartu35 tarafından yazılan metin: bende gelmeyi cok istiyorummmmmm =)=) ama annem =) nediyo=yok bişey olur ben nasıl güvencem ya kacırırlarsa offffff Vallahi söylemesi ayıp benim de hanım o kadar uzak yola gitme ne işin var buralarda gez diyor. Ama işte buralardan sıkıldım yeni yerler görmek istiyorum. Hem bu sayede bir çok arkadaş da edineceğiz. Ne de olsa şu an Milas'ta ne kadar Ybr kullanıcısı varsa genel de bu işin ilmi yanıyla uğraşmayan daha çok hız tutkunu bilinçsiz gençler. Onlarla pek anlaşamıyorum bu yaşta malesef. Yani bakalım şimdi kendime diz koruması ve eldiven bakıyorum. Birazdan sipariş vereceğim ve sanırım bu geziye katılacağım. Haydi hayırlısı... |
| 23-09-2009 00:05:31 | Düzenleyen PIERzig 23-09-2009 00:07:34 | ||
| ||
|
kircil tarafından yazılan metin: Bilemiyorum ki acaba yorulur muyum. Daha önce 160 km lik bir deneyimim olmuştu. Sökeye gidip gelmiştim. (80 gidiş, 80 dönüş) Ama bunda Söylediğine göre İzmir uludere kavşağına kadar 196 km. E oraya varıldığında da da akşama kadar gezilecek toplamda ne kadar yol bilmiyorum. Açıkçası beni bu yol ne kadar etkiler tam emin değilim. Ancak Motoru da gezmek için aldık.Bugün olmazsa ne zaman gezeceğiz değil mi ne de olsa önümüz kış siz ne dersiniz , daha doğrusu ne tavsiye edersiniz. Şimdi doğrusunu söylemek gerekirse ilk defa yaptığım bir şey bana eziyet olursa o işten de soğuyorum. Bu seyahat benim için keyif verici bir deneyim olsun istiyorum. Eğer tavsiye ve tecrübelerinizle bana ışık tutarsanız çok sevineceğim. Yanıltmak istemem gerçekten ama kondisyona da bağlı oluyor(Toto kondisyonu )Ben tek seferde Didim 150 km yapmıştım o kadar yorulmamıştım açıkçası .. Yolu küçük parçalara bölerseniz daha aşılır geliyor mesala ; Milas > Söke(80) , Söke > Selçuk(47) , Selçuk > Torbalı(45) [Burada beraber buluşup limontepeye süreriz] ... gibi vesaire Tabi siz gelince Seferisara doğru da yola çıkacağız ama bütün gün sürmeyiz. Dinlenerek ve bol fotoğraf çekerek geçer gezi..Mangal kömürü de alacağım uygun yer olursa konuşlanıp mangalda yaparız belki ![]() Neyse son karar sizin yine de cevabınızı bekliyoruz Bartu35 tarafından yazılan metin: bende gelmeyi cok istiyorummmmmm =)=) ama annem =) nediyo=yok bişey olur ben nasıl güvencem ya kacırırlarsa offffff Kaçırırlarsa ![]() |
| 23-09-2009 11:16:51 | ||
| ||
|
kaçırılırsan yani of cok gelmek istiyorum bee =))
Rüzgarı Cek Ve BıRakMaaa!!!![u][/u] |
| 23-09-2009 11:59:53 | ||
| ||
|
@kircil Tamamdır hocam. Arkadaşlara haber verdim. Eğer kesin gelirim derseniz cumartesiye alıyoruz. Cevabınızı bekliyoruz ... |
| 23-09-2009 12:02:17 | Düzenleyen challenger 23-09-2009 12:06:29 | ||
| ||
|
kircil tarafından yazılan metin: Evraklardan kastınız nedir acaba? Ehliyet, ruhsat, sigorta dışında bir şey var mı? Ayrıca bu geziye dışardan katılmak isteyenler muhakkak olacaktır mesela ben. Milas'tan gelebilirim. Ama pazar günü olması nedeniyle gelemem çünkü akşama kadar gezip akşam tekrar Milas'a haraket benim için imkansız. Malum gece yol almak tehlikeli.Fakat dönmek de zorundayım çünkü ertesi gün mesai var. Bir kolay yolu yok mudur bunun acaba? Mesela cumartesi olması gibi. Selamlar Kircil Hocam, Öncelikle yürekliliğiniz için sağolun, katılımınız bizi çok mutlu edecektir. Bence yolu o kadar kafanıza takmayın, ben eşimle birlikte birkaç kez Didim'e rahatlıkla gitmiştim. Bu, biraz da kişiden kişiye değişse de eğer motosikletten çok keyif alan biriyseniz tam tersi zorluktan ziyade keyifli birşey olur. Gezimiz zaten yorucu bir gezi olmayacak, mesafemiz de çok uzun değil, maksat gezmek, istediğimiz yerde durmak, sohbet, muhabbet. Eğer gelme durumunuz kesinleşirse tarihi ona göre ayarlamaya çalışalım. |
| 23-09-2009 12:32:28 | ||
| ||
|
challenger tarafından yazılan metin: Bu arada gezimize katılması hemen hemen kesin olan arkadaşların bir listesini de ekliyorum, şimdilik; - Sitemizin kurucusu ve saygıdeğer üstadımız, Sensei Endurado - Sevgili Adminimiz, İzmir Ybr'nin vazgeçilmez elemanı, Kung-fu master Pierzig - Henüz kendisinden haber alamadık ama geleceğine kesin gözle baktığımız, redline'dan aşşağısı beni kesmez diyen ama sürekli kesiciye maruz kalan, Aikido ustası Exom35 ![]() yaşa sen challenger bu pazar kesinmi yani. o zaman ben bi işyeriyle konuşayım. duruma göre hareket ederiz iznimi kaydırırlarsa tapa gaz gelirim. rotada çok güzel iyi düşünmüşsün.
..........bombacı mülayim.......... exom35@hotmail.com |
| 23-09-2009 12:34:55 | ||
| ||
|
exom35 tarafından yazılan metin: challenger tarafından yazılan metin: Bu arada gezimize katılması hemen hemen kesin olan arkadaşların bir listesini de ekliyorum, şimdilik; - Sitemizin kurucusu ve saygıdeğer üstadımız, Sensei Endurado - Sevgili Adminimiz, İzmir Ybr'nin vazgeçilmez elemanı, Kung-fu master Pierzig - Henüz kendisinden haber alamadık ama geleceğine kesin gözle baktığımız, redline'dan aşşağısı beni kesmez diyen ama sürekli kesiciye maruz kalan, Aikido ustası Exom35 ![]() yaşa sen challenger bu pazar kesinmi yani. o zaman ben bi işyeriyle konuşayım. duruma göre hareket ederiz iznimi kaydırırlarsa tapa gaz gelirim. rotada çok güzel iyi düşünmüşsün. ![]() Selam Exom, Şimdilik gezinin Cumartesi gününe kaydırılması sözkonusu, o yüzden acele etme, özelden bana cep telini atarsan sana mutlaka bildireceğim. Maksat, herkese uyan birgün olsun. |
| 23-09-2009 22:37:48 | ||
| ||
|
challenger tarafından yazılan metin: kircil tarafından yazılan metin: Evraklardan kastınız nedir acaba? Ehliyet, ruhsat, sigorta dışında bir şey var mı? Ayrıca bu geziye dışardan katılmak isteyenler muhakkak olacaktır mesela ben. Milas'tan gelebilirim. Ama pazar günü olması nedeniyle gelemem çünkü akşama kadar gezip akşam tekrar Milas'a haraket benim için imkansız. Malum gece yol almak tehlikeli.Fakat dönmek de zorundayım çünkü ertesi gün mesai var. Bir kolay yolu yok mudur bunun acaba? Mesela cumartesi olması gibi. Selamlar Kircil Hocam, Öncelikle yürekliliğiniz için sağolun, katılımınız bizi çok mutlu edecektir. Bence yolu o kadar kafanıza takmayın, ben eşimle birlikte birkaç kez Didim'e rahatlıkla gitmiştim. Bu, biraz da kişiden kişiye değişse de eğer motosikletten çok keyif alan biriyseniz tam tersi zorluktan ziyade keyifli birşey olur. Gezimiz zaten yorucu bir gezi olmayacak, mesafemiz de çok uzun değil, maksat gezmek, istediğimiz yerde durmak, sohbet, muhabbet. Eğer gelme durumunuz kesinleşirse tarihi ona göre ayarlamaya çalışalım. Merhabalar aslında geziye katılmaya karar verdim ama size bildirmek ancak şimdi nasip oldu. Bayram dolayısıyla Balıkesirde idim. Bugün bütün gün yoldaydım. 10 dakika önce Milas'a geldim ve ayağımın tozu ile size yazıyorum. Geziye katılacağım hatta dün dün bir çift eldiven ile bir çift dizlik sipariş ettim yarın elimde olacak. Ama dediğim gibi cumartesi olursa o taktirde mümkün olacak benim gelmem. Onun dışında bir sorun yok sabah saat 9.00 uda 9.30 yaptık mı sanırım hiçbir sorun kalmaz.Milas'tan gelirken Torbalı'da Pierzig ile buluşup beraber geleceğiz çünkü ben buluşma yerini bilmiyorum şimdilik söyleyeceklerim bu kadar gerisini PierZig ile konuşup ayarlarım |
| 23-09-2009 22:51:28 | ||
| ||
|
kircil tarafından yazılan metin: challenger tarafından yazılan metin: kircil tarafından yazılan metin: Evraklardan kastınız nedir acaba? Ehliyet, ruhsat, sigorta dışında bir şey var mı? Ayrıca bu geziye dışardan katılmak isteyenler muhakkak olacaktır mesela ben. Milas'tan gelebilirim. Ama pazar günü olması nedeniyle gelemem çünkü akşama kadar gezip akşam tekrar Milas'a haraket benim için imkansız. Malum gece yol almak tehlikeli.Fakat dönmek de zorundayım çünkü ertesi gün mesai var. Bir kolay yolu yok mudur bunun acaba? Mesela cumartesi olması gibi. Selamlar Kircil Hocam, Öncelikle yürekliliğiniz için sağolun, katılımınız bizi çok mutlu edecektir. Bence yolu o kadar kafanıza takmayın, ben eşimle birlikte birkaç kez Didim'e rahatlıkla gitmiştim. Bu, biraz da kişiden kişiye değişse de eğer motosikletten çok keyif alan biriyseniz tam tersi zorluktan ziyade keyifli birşey olur. Gezimiz zaten yorucu bir gezi olmayacak, mesafemiz de çok uzun değil, maksat gezmek, istediğimiz yerde durmak, sohbet, muhabbet. Eğer gelme durumunuz kesinleşirse tarihi ona göre ayarlamaya çalışalım. Merhabalar aslında geziye katılmaya karar verdim ama size bildirmek ancak şimdi nasip oldu. Bayram dolayısıyla Balıkesirde idim. Bugün bütün gün yoldaydım. 10 dakika önce Milas'a geldim ve ayağımın tozu ile size yazıyorum. Geziye katılacağım hatta dün dün bir çift eldiven ile bir çift dizlik sipariş ettim yarın elimde olacak. Ama dediğim gibi cumartesi olursa o taktirde mümkün olacak benim gelmem. Onun dışında bir sorun yok sabah saat 9.00 uda 9.30 yaptık mı sanırım hiçbir sorun kalmaz.Milas'tan gelirken Torbalı'da Pierzig ile buluşup beraber geleceğiz çünkü ben buluşma yerini bilmiyorum şimdilik söyleyeceklerim bu kadar gerisini PierZig ile konuşup ayarlarım Selamlar Tekrardan, Öncelikle yeni aldığınız korumalarınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın Geziyi Cumartesi gününe almaya karar verdik fakat kesin olarak Sensei Endurado'nun da onayını aldıktan sonra tamamdır, benlik bir sorun yok ve sanırım diğer arkadaşlar tarafından da tamamdır. Hatta ben buluşma saatini 09:30 - 10:00 arası gibi yapalım diyorum, malum uzun yoldan geleceksiniz, acele etmenize gerek yok, rahat rahat gelin, yetişme derdi olmasın. Ben saat 09:30'da buluşma yerinde olacağım, son anda herhangi bir aksilik çıkmazsa. Diğer yandan sizin de Selçuk yönünden gelmenizi ve aynı yönden geri döneceğinizi de dikkate alarak -diğer arkadaşlar için de sorun olmayacaksa- rotanın bir kısmını Selçuk'a doğru çevirebiliriz, buna hepberaber o gün karar veririz. Şimdilik son bir adım olarak Endurado'ya tarih değişikliğini bildirmek kaldı, gerisi sorun değil. Umarım tarih Endurado için de uygundur. Görüşmek üzere...![]() |
| 23-09-2009 22:58:17 | ||
| ||
| Çok teşekkür ederim Chagelenger. Bu Selçuk ayarlaması da olursa çok daha iyi olur. Gelişmeleri forumdan takip ediyor olacağım. |
| 23-09-2009 23:03:45 | Düzenleyen challenger 23-09-2009 23:10:22 | ||
| ||
|
Bu arada, gezimiz için buluşma noktasını ayrıntılı bir şekilde ekliyorum. Buluşma noktamız Limontepe girişlerini birbirine bağlayan köprüüstü. Aşağıdaki linke tıklayarak buluşma noktamızın yerini tam olarak görebilirsiniz. Ayrıntılı harita için; http://maps.googl...k&z=18
|

![header=[Rütbe ] body=[Koordinatör] Koordinatör](../infusions/fusionboard4/images/awards/medal_silver_1.png)

27 eylül pazar

![header=[Rütbe ] body=[Moderatör] Moderatör](../infusions/fusionboard4/images/awards/award_star_silver_1.png)